Vrijwilligers

Heb je minimaal MBO werk-/ denkniveau en laat je je door niet zo snel afschrikken door een flinke dosis avontuur? Ken je Amsterdam al van binnen en van buiten en zou je Nieuw Amsterdam weleens willen zien? Kom dan gewoon eens een tijdje op bezoek bij de Mr. Huber Stichting op bezoek, steek je handen uit de mouwen, maak het leven van kinderen een stukje mooier en sluit vriendschappen voor het leven – trakteer jezelf op een onvergetelijke tijd!

De Mr. Huber Stichting biedt iedereen die met ons mee wil doen de beste voorzieningen en is daarom altijd de beste keus. Meld je nu aan, regel je vlucht en overnacht in een van onze volledig gemeubileerde appartementen.

Geen lange reistijden naar je werk – binnen een paar flinke stappen sta je al in het Hubstina Centrum , het kloppende hart van onze organisatie, dat vanaf de vroege ochtend al met leven is gevuld.

Na je werk stap je zo naar buiten, naar Paramaribo en de ongerepte natuur van Suriname die voor altijd op je netvlies zal staan blijven gegrift, de Mr. Huber Stichting biedt je een unieke, onvergetelijke ervaring – meld je nu aan en vraag naar de mogelijkheden! Dan ga je binnenkort in het Centrum van Paramaribo op zoek naar Nederlandse Invloeden ontdek je wat de belangrijkste Religie van Suriname is – ga je op expeditie naar Brownsberg boek je de Dolfijnentour of volg je de Suikerroute op zoek naar de geheimen van het leven op een plantage!