Donateurs

Als u niet over de mogelijkheid beschikt om als vrijwilliger/ stagiaire in Suriname te bezoeken maar toch graag bij de Mr. Huber Stichting en haar werk wilt worden betrokken, zou u misschien een donatie kunnen overwegen.

De Mr. Huber Stichting is geen grote, bureaucratische organisaties daarom kunt u er altijd zeker van zijn dat u donatie op de juiste plek aankomt. Als donateur van de Mr. Huber Stichting wordt u direct bij de organisatie en ons werk betrokken, u ziet altijd direct resultaat!

Heeft u als donateur een vraag? Dan wordt u niet doorgestuurd naar callcentra die u urenlang in de wacht laten staan om u vervolgens daarna slecht te informeren, u krijgt hier altijd direct antwoord van de betrokkenen zelf! Wie kan dat immers beter dan zijzelf?

Doneren is bij de Mr. Huber Stichting geen anonieme, onpersoonlijke aangelegenheid – u verwerft niet alleen een plekje in onze Hall of Fame op de website maar u komt ook in direct contact met de betrokkenen zelf – een vriendschap voor het leven is geboren!