Verslag Actieviteiten

N.V.Dam Import Export doneert!!!
De directeur van N.V.Dam, de heer A.Abdoelgafoer heeft de Mr.Huber Stichting op 3 december jl. verrast op een grote partij hulpgoederen bestaande uit: levensmiddelen, toiletartikelen, schoonmaakmiddelen, koek, versnaperingen, siroop en verschillende sapsoorten. Gelet op het feit dat december maand een feestmaand is, is deze aanwinst zeer welkom!
Dankzij de nobele ondernemers en individuen uit onze samenleving kunnen wij ons werk met heel veel plezier doen.
N.V.Dam, hartelijk bedankt voor uw donatie en wensen u heel veel succes met uw onderneming en hopen dat u wederom in de gelegenheid zult zijn onze kinderen die het nogal moeilijk hebben, te gedenken!

Kinderdag viering:
Mr.Huber Stichting viert kinderdag op 5 december 2013 met de sint en clowns.
Op 5 december jl. heeft de Mr.Huber stichting voor haar kinderen met meervoudige beperkingen een super leuke dag georganiseerd. Deze kinderdag viering is mede mogelijk gemaakt door de Chinese Vereniging uit Nederland, die zorgde voor de snoepzakjes, Wings of Support voor de presentjes, N.V.Dam Import Export zorgde voor sap en koek en mw.Doekhie voor de warme maaltijd, gebak, siroop en ijsje.
De medewerkers: Hanna Ritfeld en Fleur waren verkleed als de clowns en de heer Faroz Abdoelbasier als de sint en Paul zorgde voor het muzikale gedeelte.
Iedereen die heeft bijgedragen tot het welslagen van deze viering:
Gran Tangi!!!!!!!!!!!!!!!

Wings of Support ( WOS) doet wederom schenking!!
OP 4 december jl. mocht de Mr.Huber Stichting wederom een partij t-shirts, kleurboeken met kleurtjes en tafellakens in ontvangst nemen.