Rolstoelbank

De Rolstoelbank is onze eigen Thuiszorgwinkel die we op het Terrein van het Hubstina Centrum hebben ingericht. Uiteraard kunnen de kinderen die het centrum bezoeken, gratis gebruikmaken van alle hulpmiddelen die ze nodig hebben.

Regelmatig worden ons verschillende soorten hulpmiddelen aangeboden waar we uiteraard enorm dankbaar voor zijn, zelfs als die een defect hebben. Bij de Rolstoelbank hebben we namelijk een kleine werkplaats ingericht, waar de hulpmiddelen prima kunnen worden onderhouden en waar ze eventueel kunnen worden opgeknapt – we willen natuurlijk onze cliënten alleen maar producten verhuren die aan alle verwachtingen voldoen.

Al sinds jaar en dag wordt onze Rolstoelbank bezocht door mensen van alle leeftijden die graag van de mogelijkheid gebruik willen maken om bijvoorbeeld een rolstoel, rollator, po- /badstoel of zelfs een compleet ziekenhuisbed willen huren!

Hiermee vervult de Mr. Huber Stichting een belangrijke behoefte en is in Suriname uniek in haar opzet. Onze organisatie biedt cliënten die tijdelijk een hulpmiddel nodig hebben ,een eenvoudige, betaalbare oplossing en heeft daarmee in de afgelopen jaren een hele nieuwe groep mensen weten te bereiken die onze hulp goed kan gebruiken – bovendien kan het geld dat daarmee wordt verdiend, weer worden gebruikt om onze andere diensten voort te zetten.