Huber Stg Suriname
HomeGeschiedenisNieuwsDoelstellingenVerhuurDoe meePartnersVacatureContactBestuurFoto's en verslagen Huber Stg bekendmakingen
 
  Ervaringen  
 
 

Wij zijn 2 Belgische stagiaires ergotherapie van de Artevelde Hogeschool Gent. We deden 3 maanden stage in de Mr. Huber Stichting.

Deze stage was helemaal anders dan een stage in BelgiŽ, maar wij ervaarden dit zeker als heel leerrijk. Door de verschillende culturen en problematieken kregen we heel wat te zien, waar we op een normale stage niet mee zouden geconfronteerd worden. Een korte periode vinden wij niet aan te raden. Een langere periode biedt immers veel meer mogelijkheden om iets te bereiken. Het is moeilijk om je vanuit BelgiŽ voor te bereiden op deze stage omdat de zorgverlening hier anders georganiseerd is. Wij vonden deze stage zeker een meerwaarde voor onze studies, maar ook voor onze verdere loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Om af te sluiten, willen we u graag nog een praktische tip meegeven: een verblijfplaats in de buurt van de Mr. Huber Stichting is zeker handig.

Eline & Nora

 
 
VrijwilligersStagiaresErvaringenDonateurs
Huber Stg bekendmakingen

Copyright 2017. Mr. Huber Stichting. Alle rechten voorbehouden.